Izrada i uređivanje fasada

Izrada fasadaDa je fasada jak estetski element svi se slažu. Ali fasada je i važan tehnički element koji pridonosi prije svega uštedi energije i očuvanju samog objekta. Naravno, u izboru fasade i izvođača fasade važnu ulogu imaju i kvaliteta materijala, kvaliteta izvođenja i cijena, bilo da se riječ o izradi fasade na novim objektima ili uređenju fasade na postojećim objektima.

Do donošenja Tehničkog propisa o uštedi energije i toplinskoj izolaciji u zgradama u Hrvatskoj nije bilo odgovarajućih normi i propisa o kvaliteti izvedbe i materijala te je stoga i bilo velike razlike u omjeru kvalitete i cijene. Nažalost, dio izvođača i majstora niti danas ne prati propise, što nerijetko uzrokuje nezadovoljstvo kupaca, reklamacije i štete na fasadama.

Imajući sve to u vidu, posebnu pozornost pridajemo kvaliteti izvedbe te smo vam u mogućnosti ponuditi raznovrsne materijale i tipove fasada prema tehničkim karakteristikama samog objekta, vašim željama i budžetom.

Izrada fasadaNekoliko osnovnih elemenata koji utječu na kvalitetu izvedbe i poštivanje rokova izvedbe fasada jesu završetak svih radova kojoj po prirodi posla prethode postavljanju fasade kao što su krovopokrivački i limarski radovi, okapnice, obrube, žlijebove, odvodne cijevi, itd. Također moraju biti ugrađeni prozori i vrata. Isto tako ističemo LIFT umjesto klasične skele sa kojim dobivamo na brzini izrade i u konačnici na cijenu posla.

U mogućnosti smo kvalitetno i stručno izvesti sve tipove fasada.

Neke od najčešćih koje izvodimo su

  • limene montažne fasade svih vrsta panela,
  • staklene fasade
  • klasične fasade,
  • stiropor-demit fasade,
  • termo fasade,
  • fasade od kamene vune, itd.

Što se tiče materijala, najčešće koristimo Baumit i njihov sustav od kojih posjedujemo i cetifikat, no u mogućnosti smo naravno ponuditi bilo koji materijal prema vašem izboru.

Upit
Izrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasada Izrada fasadaIzrada fasada Izrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasada Izrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasada Izrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasada Izrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasada Izrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasada Izrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasada Izrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasada Izrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasada Izrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasadaIzrada fasada

Izrada fasada i drugi građevinski radovi

G.P. Bajrić d.o.o. je nastao iz građevinskog obrta registriranog danas već davne 1990 godine. U početku smo izvodili manje građevinske radove sa opremom koju smo imali na raspolaganju. Našu kvalitetu izvođenja radova i brzine izvođenja prepoznali su mnogi upravitelji koji su nas angažirali kao kooperante. Danas smo u mogućnosti izvoditi i najsloženije radove uz mali broj ljudi a što nam omogućuje oprema sa kojom izvodimo radove a jedini na području rijeke raspolažemo sa Liftom za izradu fasada na svim tipovima zgrada od obiteljskih do nebodera . Imamo 7 stalno zaposlenih majstora koji su educirani i osposobljeni za različite građevinske radove. Osim naših stalno zaposlenih surađujemo is a manjim obrtnicima što nam daje veliku fleksibilnost u radu a mi uvijek garantiramo kvalitetu izvedenih radova. U nastavku Vam predstavljamo radove koje smo u mogućnosti izvesti po vrlo povoljnim cijenama uz vrhunsku kvalitetu izvedenih radova.

Opširnije
Izrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radovi Izrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radovi Izrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radovi Izrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radovi Izrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radovi Izrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radovi Izrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radovi Izrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radovi Izrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radovi