Adaptacije - Održavanje- Bojanje (Farbanje)

Koirštenje prostora uzrokuje da nastaju vidljiva oštećenja na zidovima i stropovima prostora u kojem živite.  Osim oštećenja i zaprljanosti zidova nastaju oštećenja djelovanjem vlage i drugih utjecaja.

Na Vaš poziv spremni smo doći pregledati prostor te dati savjet i procjenu radova koje je potrebno izvesti na sanaciji.

Sve radove oko bojanja zidova možemo izvesti Vašim materijalom ili da izaberete naš materijal direktno kod nas ili kod naših partnera tvrtki koje rade prodaju i pripremu boja svih nijansi i kvaliteta.

Po pregledu stanja zidova i stropova dajemo procjenu o tome koje sve zahvate na sanaciji treba izvesti, odnosno da li je potrebno dodatno tretiranje sa sredstvima prije bojanja ili je dovoljno gletanje i impregnacija prije nanošenja završnih slojeva boje.

Svakao nam se obratite sa povjerenjem a mi ćemo sve radove izvršiti profesionalno i prema dogovoru.

Za sva pitanja ili narudžbu pregleda možete nas kontaktirati na :

Tel: 051/683-015
Fax: 051/630-157
Mob: 098/442-527
E-mail:info@gpbajric.hr | g.p.bajric@ri.t-com.hr

Upit
Adaptacije - FarbanjaAdaptacije - FarbanjaAdaptacije - FarbanjaAdaptacije - FarbanjaAdaptacije - FarbanjaAdaptacije - FarbanjaAdaptacije - Farbanja Adaptacije - FarbanjaAdaptacije - FarbanjaAdaptacije - FarbanjaAdaptacije - FarbanjaAdaptacije - FarbanjaAdaptacije - Farbanja Sanacija stubišta Korzo 40 Sanacija stubišta Korzo 40Sanacija stubišta Korzo 40Sanacija stubišta Korzo 40Sanacija stubišta Korzo 40Sanacija stubišta Korzo 40Sanacija stubišta Korzo 40

Izrada fasada i drugi građevinski radovi

G.P. Bajrić d.o.o. je nastao iz građevinskog obrta registriranog danas već davne 1990 godine. U početku smo izvodili manje građevinske radove sa opremom koju smo imali na raspolaganju. Našu kvalitetu izvođenja radova i brzine izvođenja prepoznali su mnogi upravitelji koji su nas angažirali kao kooperante. Danas smo u mogućnosti izvoditi i najsloženije radove uz mali broj ljudi a što nam omogućuje oprema sa kojom izvodimo radove a jedini na području rijeke raspolažemo sa Liftom za izradu fasada na svim tipovima zgrada od obiteljskih do nebodera . Imamo 7 stalno zaposlenih majstora koji su educirani i osposobljeni za različite građevinske radove. Osim naših stalno zaposlenih surađujemo is a manjim obrtnicima što nam daje veliku fleksibilnost u radu a mi uvijek garantiramo kvalitetu izvedenih radova. U nastavku Vam predstavljamo radove koje smo u mogućnosti izvesti po vrlo povoljnim cijenama uz vrhunsku kvalitetu izvedenih radova.

Opširnije
Izrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radovi Izrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radovi Izrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radovi Izrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radovi Izrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radovi Izrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radovi Izrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radovi Izrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radovi Izrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radoviIzrada fasada i drugi građevinski radovi